Helsingin LVIS-Center

Vuodonilmaisimet

Suojaa kotisi putkirikkojen ja -vuotojen aiheuttamilta vaurioilta ja kustannuksilta.

Vuodonilmaisimet

Miksi vuodonilmaisin?

Vesi- ja vuotovahingot johtuvat käyttövesiputkistojen ja viemäriputkistojen vanhenemisesta, vettä käyttävien laitteiden lisääntymisestä ja asennusvirheistä. Toisinaan vuotoa voi olla hankala havaita, ja pitkän ajan kuluessa se voi aiheuttaa mittavat vahingot. 

Vuotovahingot eivät ole pikku juttu, sillä niistä aiheutuvia korvauksia maksetaan noin 160 miljoonalla eurolla vuosittain. Korvattavia vuotovahinkoja on noin 37 000 kappaletta vuosittain. Tämä tarkoittaa noin sata vahinkoa joka päivä. (Lähde)

Vesivahingon sattuessa nopea toiminta on tärkeää. Muuten rakennukseen voi syntyä vakavia kosteusvaurioita, jotka vaativat kalliita korjaustoimenpiteitä.

Vuodonilmaisin auttaa havaitsemaan vuodot ajoissa, ja reagoimaan niihin heti.

info-ikoni

Tehokkaat tuotteet LK Systemsiltä

lk-cubicsecure_kassett_1280x640

LK CubicSecure -vuotovahti

LK CubicSecure mittaa veden virtausta reaaliajassa ja havaitsee vuodot välittömästi. Vuodon sattuessa LK CubicSecure myös sulkee veden syötön. Näin vahinko saadaan tehokkaasti rajattua.

LK CubicSecure toimii täysin itsenäisesti eikä vaadi toimiakseen internet-yhteyttä. Jos laite liitetään wifi-verkkoon, voit vastaanottaa hälytysilmoituksia, sekä seurata veden kulutustasi mobiililaitteellasi. Lisäksi:

  • Sulje vedet kätevästi puhelimesi välityksellä esimerkiksi lomamatkan ajaksi
  • Sulje vedet mökiltä tai loma-asunnolta

Vuodontunnistus suojaa kotiasi tippavuodotojen ja putkirikkojen aiheuttamilta kustannuksilta ja vaurioilta. Kompaktin rakenteensa ansiosta LK CubicSecure on helppo asentaa, ja se sopii useimpiin jakotukkikaappeihin.

Tutustu teknisiin tietoihin: LK Systems

cubic-detector2023_skap1280x640

LK CubicDetector -vuodonilmaisin

Voit optimoida kotisi valvonnan täydentämällä LK CubicSecuren LK CubicDetectorilla. LK CubicDetector on vuodonilmaisin, joka havaitsee vesivuodon lähialueella, esimerkiksi astianpesukoneen tai vastaavan alla. Se voidaan liittää LK CubicSecureen, tai käyttää sellaisenaan.

Jos laite liitetään LK CubicSecureen, se voi sulkea veden vesivahingon estämiseksi.

LK CubicDetector sijoitetaan paikkaan, jossa on suurin vuotoriski, kuten esimerkiksi keittiön kaappiin tai kodinhoitohuoneeseen.

  • Ilmaisin hälyttää mobiililaitteeseen, johon se on liitetty. 
  • Ilmaisinta voidaan käyttää myös täysin itsenäisenä ilman wifi-yhteyttä, jolloin hälytys tapahtuu äänisignaalilla.
Tutustu teknisiin tietoihin: LK Systems
cs_cubicsecure

Tarjous: vuotovahti asennettuna

995 € (sis. alv 24%)

Normaalihinta 1045 €.

Hinta sisältää LK CubicSecure -vuotovahdin ja asennustyön suoralle putkiosuudelle. Kannakoinnit ja muut lisätyöt tuntiveloituksen mukaan.

Toimialue: Uusimaa
Asennuskohteet: Omakotitalot, paritalot, rivitalot, kerrostalot, liikekiinteistöt

Erilliset vuodonilmaisimet 130 € / kpl vuotovahdin asennuksen yhteydessä. Tuntityöt 55 €+ alv 24 % / alkava tunti. Huoltoautoveloitus 45 € + alv 24 %.

Juho Niemikorpi | Helsingin LVIS-Center

Kysy lisää

  • Kotitalouksille
  • Vuokranantajille
  • Omakotitaloihin
  • Rivitaloihin
  • Mökeille

Ota yhteyttä: Juho Niemikorpi, juho.niemikorpi@hlcenter.fi

lk-logo

LK Systems 

Asennamme LK Systemsin vuodonilmaisinjärjestelmiä. LK Systems on yksi Pohjoismaiden johtavista LVI-toimittajista, joka on toiminut jo vuodesta 1910 asti. LK Systems kehittää itse LVI-järjestelmiä, ja toimii myös maahantuojana monille laadukkaille eurooppalaisille tavaramerkeille.