Helsingin LVIS-Center

Sähkötyöt

Sähköasennukset kotitalouksille ja yrityksille Uudenmaan alueella.

Sähkötyöt

Teemme sähköasennukset ripeästi ja ammattitaidolla

Teemme sähköasennukset ja muut sähkötyöt ripeästi ja ammattitaidolla.

Kodin pienet ja isot sähkötyöt

Palvelumme kattavat kaikki kodin sähköasennukset kokonaisvaltaisesta sähköremontista aurinkopaneelien- ja sähköautojen latauspisteiden asennuksiin. Toteutamme myös pienemmät sähkötyöt, kuten kiukaiden, liesien ja valaisimien sekä pistorasioiden asennukset nopealla aikataululla. Toiminta-alueemme pienempien sähkötöiden osalta on pääkaupunkiseutu, ja tarvittaessa venymme myös hieman pidemmälle Uudellamaalla.

Yrityksille ja taloyhtiöille

Meiltä helposti ja nopeasti mm. pistorasioiden lisäykset, valaisimien vaihdot, sähköautojen latauspisteet sekä muut tarvittavat asennus- ja huoltotyöt ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti.

Sähkötyöt yrityksille ja taloyhtiöille
Kaapelireitit ja tikashyllyt rakennus- ja sähköurakoitsijoille

Kaapelireitit rakennus- ja sähköurakoitsijoille

Tarjoamme rakennus- ja sähköurakoitsijoille kaapelireittien asennukset urakkatyönä. Meiltä löytyy laajaa kokemusta myös kannakoinniltaan vaativista saneerauskohteista. Katso referenssit.

info-ikoni

HL Center on luotettava ja ammattitaitoinen kumppani

Yrityksemme on Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton (STUL) jäsen ja meillä on Turvatekniikan keskuksen (Tukes) myöntämät S2-oikeudet sähkötöiden toteutukseen. Meillä on runsaasti kokemusta eri kokoisista kiinteistöjen sähköistyksistä 20 vuoden ajalta, ja noudatamme asennustöissä ehdotonta huolellisuutta sekä voimassa olevia sähköasennusstandardeja.

Aurinkopaneelien asennus

Aurinkopaneelit

Asennamme aurinkopaneelijärjestelmät pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva järjestelmä ja käydään reilusti läpi tarvittavat toimenpiteet yksityiskohtaisesti ja selkeästi.

Ennen varsinaista paneelien hankintaa koskevaa päätöstä on katolle hyvä suorittaa kuntoarvio. Kuntoarvio on toimenpide, jolla tarkastetaan tekninen kunto ja annetaan mahdolliset suositukset korjauksille ennen paneeliasennuksen aloitusta. Aurinkopaneelien pitkän, jopa 30 vuoden käyttöiän vuoksi, on katon rakenteineen oltava kunnossa ja pienemmätkin ongelmakohdat korjattava huolelliseti. Näin ehkäistään myöhemmin mahdollisesti eteen tulevia vaurioita rakennuksessa.

Sähköautojen latauspisteet

Sähköautojen latauspisteet

Sähköauton hankinta vaatii monesti myös latausjärjestelmän hankintaa kotiin tai työpaikan pihalle. Meillä asennustyö saadaan nopeasti suoritettua alkukatselmuksen jälkeen. Katselmuksessa käydään huolellisesti läpi asiakkaan tarpeet ja tarkastetaan mm. liittymän koko ja muut mahdolliset latauspisteen valintaan vaikuttavat tekijät.

Pistorasioiden ja valaisimien lisäykset

Pistorasioiden ja valaisimien lisäykset

Pistorasian lisäykset vaikuttavat monesti yksinkertaisilta toimilta, mutta oikein toteutettuna vaativat monesti usean eri asian huomioon ottamista. Näitä ovat mm. jo valmiiksi olemassa olevat muut sähköasennukset, tilojen käyttötarkoitus, esteettisyys, vikavirtasuojaus ja kiinteistön rakenteelliset ominaisuudet. Suoritamme pistorasioiden ja valaisimien siirrot ja lisäykset ammattitaidolla tilakohtaisesti ja asiakaslähtöisesti.

Tässä muutamia referenssejämme

Kansallisteatteri

Kansallisteatteri

30-luku kaapelireittiurakka n. 4500 m vuosina 2022-2023

LSK Talotekniikka Oy / SRV

Iso Omena

Kauppakeskus Iso Omenan laajennus

Meet-ravintolamaailman, Finnkinon elokuvateatterin sekä Lidlin kaapelireittien sekä käytävän valaistuksen asennukset vuosina 2016–2017. Kaapelireitit n. 4800 m, käytävävalaistuksen kosketinkiskot n. 500 m.

Bravida Finland Oy / Skanska

Espoo

Tapiolan koulu, Espoo

Kaapelihyllyjen ja luokkahuoneiden johtokourujen asennukset.

Consti Talotekniikka Oy / Peab

Helsinki

Aleksis Kiven koulu, Helsinki

Kaapelihyllyjen ja luokkahuoneiden johtokanavien asennukset n. 4000 m.

Bravida Finland Oy / Peab

Redi

Kauppakeskus Redi, Helsinki

Food port -ravintolamaailman laajennus, valaisinripustuskiskojen asennustöitä ja ravintolatilojen kaapelointia 2023.

Consti Talotekniikka Oy / Rakennustoimisto Laamo Oy

rainer-savonen-helsingin-lvis-center-2

Kysy lisää tai ota yhteyttä

  • Kotitalouksille
  • Vuokranantajille
  • Omakotitaloihin
  • Rivitaloihin
  • Mökeille
  • Yrityksille

Hinnoittelu: 55 € + alv. 24 % (minimilaskutus 2 tuntia / käynti)

Ota yhteyttä:
Rainer Savonen
040 579 6248
rainer.savonen@hlcenter.fi

Pyydä tarjous

Kysy sähköasennuksista tai muista LVIS-palveluistamme.